Mælkebøttebarn

af  

Hanne Fureby

                .         .

......................................................................................................................................
Hanne


."Mælkebøttebarn" er en selvbiografi af Hanne Fureby, der begynder i under Danmark i 50 erne og op til idag.
Den handler om de kampe Hanne må gå igennem i forsøget på at bryde den negative sociale arv, hvilket som bekendt er en svær proces. Man følger Hannes modgang, svigt, skuffelser, sorg og selvdestruktiv adfærd, men ligeså meget sejre, glæde, optimisme og kærlighed. Bogens vigtigste fortælling og budskab er, hvordan man gennem kamp, vilje og selverkendelse kan trække sig selv op til et værdigt liv - selv i bogens mørkeste øjeblikke, forbliver beretningen tro mod sin helhed på godt og ondt. Udover at være en god biografi er det en eminent god beskrivelse af 5 årtier. Jeg har til dags dato ikke læst en bedre beskrivelse af 70 ernes Danmark, med kvindebevægelse, kollektier og fri kærlighed med meget mere.
Bogen kan varmt anbefales til folk der interesserer sig for mennesker, socialarv, undervisere eller bare som sommerferie læsning.
 
Bogen kan købes via Hanne selv, da hun selv har stået for ALT vedrørende udgivelse. Bestilles via www.socialarv.dk - link her.


Jeg mener bogen har et slægtskab med  :

Lisbeth zornig`s :  Zornig - vrede er mit mellemnavn
Flora Rheta Schreiber : Sybil
Lisa Alther : Andre kvinder...
...