Elgiganten


Denne side er et eksempel på , hvordan man tænker , når man online handler - normalt går man ud fra hvis en vare IKKE er i rest ordre - så er den tilgængelig  , den logik kan man ikke overføre på Elgigantens måde at annoncere på , efter 2 tlf. samtaler viste det sig at den vare der er gjort reklame for havde ET eksemplar , der ville kunne afhents på Lolland Falster i butikken - Men jeg kom i kontakt med Jeppe fra foretningen på Lolland , der ville vidersendet Elgigantens sidste eksemplar af  varen til foretningen på Nørrebro , hvor den så med tiden ville kunne afhentes.

Men lad os se hvordan man normalt tænker og handler når man handler online :

Som man kan se her et godt tilbud , det vil jeg købe  !!!


elgiganten

Nå jeg skal udfylde en masse med telefon nr adresse og e-mail adresse , det er da det jeg gør og trygger videre ...

Men så .........?? jeg ved ikke hvad det er for et tvilsomt selskab der står for leveringen ?


elgiganten

Ja de er mærkelige , for de kan jo ikke levere ...!!! 

(De levere slet ikke viser det sig sener de har en eller ikke helt genemskuelig funktion , som jeg ikke rigtigt ved hvad er ...)

elgiganten


Dvs at Elgiganten har et udemærket tilbud på disse Dvd`er tilbudet har dog den svaghed at det ikke ser ud som om varen kan leveres ... og hvad har Elgiganten så fået ud af det ? ud ovr kunden har spildt sin tid ? de har en valid mail adresse de selv kan spamme og kan sikkert sælge den videre til andre spammer de har et telefon nr der kan blive spammet med gode tilbud , alt dette giver kunden uden at få noget igen , man kan sige kunden bliver godt nok snydt (tror jeg) men det er da meget smart !!


ggg

Hmm men der levringsmuligheder hvis vi ser her : http://www.elgiganten.dk/cms/s-34GsGQVpSHkAAAEwUhlzCtpn/levering-og-fragtomkostninger


http://www.elgiganten.dk/cms/s-34GsGQVpSHkAAAEwUhlzCtpn/levering-og-fragtomkostninger

Kan varen leveres ???

kk

Varen (film) koster 888 kr så det er jo ligefrem gratis !!!!
men kan man få dem ???
Teknisk set Ja - Men men men vi lever i verden , hvor de vigtige er skrevet med småt !!!


h
..
Dvs i praksis så slår man det stort op på pricerunner at man har denne vare til 888 kr , hvad på landsdækende vis vil sige hvis man rejser til Nykøbing - om det er den på
Mors eller den anden , er et teologisk spørgsmål - jeg for en ikke skal kunne svare på !!!
Gå til siden : HER
jeg ved ikke hvad meningen er , men jeg vil tro der ikke er nogen fortjeneste på salget hvorfor Elgiganten indkøber nogen få eksemplarer og scorere den gratis omtale de
kan få på det gode tilbud + selvf høst af e-mail adresser osv.
hvis ikke :
spørgsmålet er hvad siger loven om dette , det kan man læse her : "

Markedsføringsloven § 1. God markedsføringsskik

Markedsføringslovens § 1 slår fast, at du ikke må foretage handlinger, som strider mod god markedsføringsskik. Det betyder, at dine markedsføringsaktiviteter skal være lovlige, sømmelige, hæderlige og sandfærdige. I praksis vil det for eksempel sige, at du ikke må love guld og grønne skove, hvis du ikke kan holde, hvad du lover. Du må ikke tale dårligt om andre. Du må ikke lukrere på andres reklameslogans. Du må heller ikke hænge andre ud.

"§ 1. Erhvervsdrivende omfattet af denne lov skal udvise god markedsføringsskik under hensyntagen til forbrugerne, erhvervsdrivende og almene samfundsinteresser."