Røg tobak og E Damp


Hvad indeholder E Damp
1.) Vand
2.) negotin
3.) smags stoffer
4.) Med mere.

Hvad indeholder røg tobak
1.) Tobak
2.) negotin
3.) Tjærer
4.) kuldioxid

5.)
Rygning forkalker de små blodkar rundt om hjertet - de bliver mindre, og det gør det sværere for ilten at nå hjertet. Det øger risikoen for at få blodpropper - og i værste fald kan det give hjertestop. Når du ryger, løber kulilten rundt i hele kredsløbet og forkalker blodårerne...
   Rygning er årsag til næsten alle tilfælde af lungekræft og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) og øger kraftigt risikoen for mange andre kræftsygdomme og hjertekarsygdom. Derudover øges risikoen for øjensygdomme, muskel/skeletlidelser, mavesår, diabetes, paradentose, nedsat fertilitet, impotens, dårlig sårheling m.m.

  Tobaksrøg indeholder mere end 7.000 forskellige stoffer. Flere hundrede af stofferne er giftige, og cirka 70 er kræftfremkaldende. I lungerne trænger stofferne over i blodet. Herfra føres de videre ud til alle organer. ..
 
  

                         
                                ********

Den primære fordel ved at dampe er man skåner sig selv for
primært
: Tjærer & kuldioxid ...

Damp give tæt på den samme kvalitets oplevelse , som man for ved rygning men dog væsentlige færre ulemper , hvorfor det er det mest effektive imod rygestop.

Det siges at ryge svare til at blive trådt over foden af en elefant , hvor damp svare til at blive trådt over foden af en mus.

Hvorfor de kritiske ryster imod damp , som erstatning for røg ? muligvis fordi de varere man kan få på apoteket til rygestop giver et klækeligt tilskud til dem der harcelere imod damp.

Er det sundt at dampe ? næppe ! men væsentligt mindre skadeligt ind at ryge.

Læs mere : HER

Jeg har gode erfaringer med at købe Damp grej ved :
ecigaret : HER
Kaffe og Damp :
HER

damp
............ ............