Cinema-shop.dk video kamera

Man sagde i sin tid at kineserens hævn over den hvide mand var Kina kål , men det har nu udviklet sig , som Kina bruser frem og overstrør den frie verden med både billig og dårlig elektronik

Jeg har haft fornøjelsen af at købe et ORDRO HDV-D9II Video kamera og jeg synes da mine med mennesker skal have lejlighed til at profitere af mine erfaringer !
som udgangs punkt må man sige det er billigt og kvaliteten er helt på højde med lidt ældre mobil telefoner der også kan optage video ! for Knap 25 år siden begyndte almindelige mennesker at kunne købe video kamera , den gang med kasette og de udviklede sig løbene f.eks kom der noget smart , som f.eks back light - en smart måde hvorpå kameraet kunne kompensere for modlys og med tiden fik man faktisk en del bonus fukntioner , med sit kamera. Man kan sige det teknologi der var moderen for et hvart Årh. har endnu ikke ramt Kina der arbejder ud fra systemet
peg linsen den vej du ønsker at optage tryg på optag og håb på det bedste.

    Det betyder F.eks inden dørsoptagelser for den ekstra bonus under optagelse at linsen hele tiden køre frem og tilbage , hvad i praksis vil sige når man afspiller sin optagelse fra den slags optagelser så køre motivet frem og tilbage, det virker lidt distraherende - men som filosofen Mick Jagger sagde :  you can't always get what you want og jeg vil for en ikke udelukke at man kan vende sig til at motivet køre frem og tilbage ... men faktum er at produktet ikke er teknologisk stærkt til at kunne lave et "fix punkt" dvs , som med kamera der finder den ud af hvor den vil stille skarpt og hold så fokus der , bedre kamera - som kun for f.eks 25 år siden godt nok ikke fra Kina , de kunne lave en flydende overgang , hvor kameraet så at sige skiftede fokus hvis målet bevægede sig - men billedet stod stille og linsen kørte da helt sikkert IKKE  frem og tilbage , det skal retfærdigvis siges at centeret for optagelsen stort set er skarpt hele tiden , det er kun kanterne på optagelsen der køre frem tilbage.

De AVI filer som optagelserne gemmer sig på hukomelses kortet , som har den svaghed at de nok kan afspilles - men dog ikke med lyd , det kan klares ved hvis du finder noget softwaere der kan komprimere AVI filen , man kan så agumentere at pointen i HQ 1080 optagelser går tabt , men på den anden side så for du lyd med.

Det er slået stort op at der er en intet mindre ind fremragende Zoom funktion i starten må jeg indrømme jeg troede de havde glem at sætte den på , men det har de ikke standard er normalt at  når man zoomer eller i det hele taget tænder og slukke så foregår det frem ad og bag ud DET GØR DET IKKE HER man skal skubbe knappen til siderne og linsen hopper lidt rundt men den den zoomer faktisk både den en og den anden vej.

Oplader funktionen (Retelse 27/10 - 2011) jeg har siden jeg lavet denne side modtaget en ny oplader og et nyt batteri og det skal siges at begge dele virker upåklageligt.

I.flg købeloven* (se længre nede)  så skal der være Dansk Manual med til vare der sælges i Danmark , det er der så godt nok ikke - men der er jeg vil ikke sige dybdegående forklaring med , men det gør det bedste den kan på Engelsk & Kinesisk !


Der er skrevet meget om kameraets fortrineligheder på sælger side , som du kan læse HER Men jeg vil dog nok mane til besindighed før man lader sig rive med lyden er faktisk go når man for den til at virke men hvis du har større ambitioner ind at lave optagelser med solen i ryggen , så skal du nok se dig om efter noget andet.

Cinema


Når en erhvervsdrivende sælger en vare eller tjenesteydelse, må han give forbrugeren en ordentlig vejledning i, hvad det er for et produkt, han sælger og hvordan det skal bruges og vedligeholdes. Han skal desuden give ordentlige oplysninger om produktets holdbarhed og eventuelle farlighed. Jo mere kompliceret produktet er, desto mere skærpes kravene til vejledningen.

Brugsanvisning kan gives både skriftligt og elektronisk. Afhængig af hvilken vare der sælges, og hvilke personer der normalt køber varen, kan sælgeren også henvise forbrugeren til at hente brugsanvisningen et let tilgængeligt sted. Fx hvis der er tale om edb-software, kan sælgeren henvise til en installationsvejledning på internettet.

Om man kan kræve en skriftlig vejledning eller brugsanvisning afhænger af en konkret vurdering af varen eller ydelsen. Eksempelvis kan det nævnes, at FO har fundet en brugsanvisning påkrævet for den rette betjening af en videobåndoptager.

Sproget i vejledningen skal være dansk eller forståeligt skandinavisk. Ved teknisk kompliceret udstyr er det nok at der medfølger en dansk/skandinavisk installationsfolder, hvis der tillige medfølger en egentlig manual som er på engelsk.Forbrugerstyrelsen