Farpilot Fra Dc-Skandinavia til Kia ADVARSEL
kia
     
    Jeg købte denne fartpilot i Nykøbing Falster hos Autocentro A/S december 2019 , som jeg kun har gode erfaringer ved med reperationer osv. Men ingen forretning er stærkere, end det hardwere de får ind. Jeg fik denne fartpilot, som Autocentro AS Nykk havde fra Dc-Scandinavia, til 4000 Kr. En pris, der burde indikere en vare, der fungerer.

  Men fra start var der problemer, da den teknisk set burde fungere sådan, at man trykker den ind, hvorefter den giver to biplyde og så burde man bare skubbe den op, og den skulle være aktiveret.

   Problemet var, at det var den ikke , men jeg fandt ud af, at hvis man efter de to første bip pressede den lidt til venstre, så ville den give et bip og så virkede den faktisk - man skal dog vente med at slå den til efter at have kørt 4-5 minutter, da den først virker, når motoren er lidt varm , det burde ikke have noget med hinanden at gøre, da den kører på elektricitet og ikke som sådan har noget at gøre med, hvor varm motor er…men stadigt det er sådan den fungerer, NÅR DEN FUNGERER. Tiden gik og jeg havde forliget mig med at det var sådan man gjorde og det var også helt fint så længe den bare virkede.

  Så ville skæbnen at den tavle hvor sikringer sider i - i min Kia Picanto døde og jeg måtte have en ny som jeg fik sat i AutoCentro Rødby, som jeg også kun har gode erfaringer med på både kundeservice og det arbejde der bliver udført på bil. MEN efter den nye sikringstavle blev sat i, så hørte Fart Pilot helt op med at virke, først i perioder og nu er den helt hørt op med at virke efter den nye tavle kom i. Jeg ved ikke, om der er nogen sammenhæng , men det er dog påfaldende, at fartpiloten sætter helt ud efter reperation ?

  Min tanker om den her Fartpilot er (hvad jeg ikke kan vide) men det er noget skrammel fra Kina 79 kr inkl forsendelse told og moms , hvad har fået mig til at tænke på om det er sikkert at købe en Kia når man ikke kan få funktionelle dele til den?

.